Căderea părului, o consecință și a consumului de băuturi dulci. Totuși, factorul genetic este cel mai important





Căderea părului la bărbați are legătură cu consumul de băuturi foarte dulci, dar principala cauză a căderii părului este genetică.
Pericolul de calviţie începe de la doi litri de băuturi cu zahăr pe săptămână, spun cercetătorii de la Universitatea din Beijing, care au făcut un studiu în acest sens.
Cei care depășesc această limită au un risc de patru ori mai mare să îşi piardă podoaba capilară decât cei care rezistă tentaţiilor dulci.
Tinerii care chelesc consumă săptămânal, în medie, peste patru litri de băuturi îndulcite cu zahăr – adică opt sticle de 500 de mililitri, faţă de doi litri şi jumătate cât au declarat participanţii cu păr bogat. „Este foarte posibil ca nivelul glucozei să crească, iar glucoza să nu fie disponibilă pentru rădăcina firului de păr. Riscul firului de păr de a se denatura crește. Practic, nu sunt nutrienți biodisponibili pentru rădăcina firului de păr și atunci cade„, a explicat Lygia Alexandrescu, medic nutriţionist.
Savanţii chinezi care au făcut legătura dintre băuturile dulci şi calviţie au constatat că participanţii cu păr bogat, pe lângă faptul că evitau băuturile îndulcite, mâncau cereale, rădăcinoase, fructe, peşte şi fructe de mare.
Comentariile portalului
Nu se potriveste absolut deloc aceasta apropiere politica - biserica. De ce nu a fost reprezentat Aradul de un doctor bun sau de un profesor de calitate sau un inginer (...)
Toți candidații la alegerile prezidențiale sunt cu Dumnezeu în gura, nu știu dacă și în suflet. Lipsește cel mai cel dintre toți, acela care adaugă (...)
= DUPA CE AU LUAT LUMINA ACUM INAPOI LA FURAT -- ASTA I CRESTINISMUL LA HAIMANALELE POLITICE ARADENE -- SCARBA MI E -- PANA SI CEREMONIA IN SINE A FOST O (...)