marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „Vin cu coroana acasă”! O arădeancă a cucerit titlul de Miss Turism România. Maria Șod ne va reprezenta la finala mondială din Asia

    de Dan Lazăr | 5 septembrie 2022, 9:41 AM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

    0

    Arădeanca Maria Șod a fost desemnată imaginea turismului românesc în cadrul unei gale desfășurate la Bușteni, urmând să reprezinte România în cadrul prestigioasei competiții internaționale de frumusețe Miss Turism World 2023.

    Finala Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty a avut loc, recent, la Castelul Cantacuzino din Bușteni, iar Maria Șod (20 de ani) a primit titlul de Miss Turism RIFF România, urmând să participe în finala care va avea loc anul viitor în Asia.

    Scopul Festivalului Romanian InfoFashion este acela de a schimba în bine imaginea străinilor asupra țării noastre și de a promova turismul românesc.

    Maria Șod este și o destul de cunoscută sportivă, aceasta practicând baschetul și voleiul. „Vin cu coroana acasă. Nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința față oamenii dragi care mi-au fost alături pe tot parcursul pregătirii mele pentru acest concurs. Iată, că într-un final am reușit, am fost una dintre cele 7 norocoase care au fost desemnate să reprezinte România la concursurile internaționale de frumusețe ale anului 2023. În cele din urmă, având titlul de Miss Tourism World România 2022 sunt onorată să-mi reprezint țara și mai ales orașul meu natal, Arad”, ne-a declarat Maria, care este studentă a UV Timișoara.

    302532118 811194236980331 9099807192309938782 n

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.