joi, 2 mai, 2024

Special Arad Logo

    34 de ani mai târziu… Colonelul Marian Matei intră în rezervă

    de Andreea Daniela B. | 22 iulie 2022, 7:26 PM | Știri Arad | Topic special

    1

    După 34 de ani de carieră militară, adjunctul inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, domnul colonel Marian Matei, a trecut astăzi in rezervă cu drept de pensie.

    După ce a urmat cursurile Liceului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în perioada 1988-1992 iar mai apoi în perioada 1992-1996, cursurile Institutului Militar de Transmisiuni din Sibiu, a fost încadrat comandant de pluton cu gradul de sublocotenent, în cadrul MapN din Timișoara și ulterior în Arad.

    Din 2008 și până astăzi a făcut parte din cadrele active ale pompierilor militari arădeni, ocupând diferite funcții în cadrul structurii de comunicații, fiind numit șef serviciu comunicații și informare în anul 2016.

    A îndeplinit atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad, din 2017 și până astăzi.

    Colonelul Marian Matei s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în misiunile încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit cu succes de fiecare dată.

    Acum, la finalul carierei sale, ne exprimăm admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității noastre.
    Îi mulțumim pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă, îi dorim multă sănătate, zile liniște alaturi de familie și prieteni și o pensie lungă„, transmit colegii lui din echipa ISU Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    8 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.