Certificatul Covid european este recunoscut în 33 țări în afara UE





Până în prezent, 33 țări (și teritorii) din afara UE au aderat la sistemul de certificate digitale ale UE privind COVID, se anunță pe pagina oficială Facebook a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, RO Vaccinare.
Este vorba de:
– Albania
– Andorra
– Armenia
– Cabo Verde
– El Salvador
– Insulele Feroe
– Georgia
– Israel
– Islanda
– Liban
– Liechtenstein
– Moldova
– Monaco
– Muntenegru
– Maroc
– Noua Zeelandă
– Macedonia de Nord
– Norvegia
– Panama
– San Marino
– Serbia
– Singapore
– Elveția
– Taiwan
– Thailanda
– Tunisia
– Togo
– Turcia
– Ucraina
– Emiratele Arabe Unite
– Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord
– Uruguay
– Statul Cetății Vaticanului
Certificatele COVID eliberate în aceste 33 țări (și teritorii) sunt acceptate în UE în aceleași condiții ca și certificatul digital al UE privind COVID. În mod similar, certificatul digital al UE privind COVID este acceptat de cele 33 țări.
Certificatul se poate scana cu Aplicația Check DCC, realizată de STS, care poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicații Google Play și App Store pe un telefon mobil sau o tabletă cu sistem de operare Android sau IOS.
Aplicația Check DCC este disponibilă și pe dispozitivele cu sisteme de operare IOS și în versiunea web.
Condițiile de călătorie diferă de la o țară la alta. Mai multe informații se găsesc pe site-ul MAE.
Certificatul digital după vaccinare se validează după 10 zile de la vaccinarea cu schemă completă. Toate informațiile despre certificatul digital UE se găsesc aici.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)