marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Cel mai bogat român în 2021 rămâne Daniel Dines. A apărut noua ediție a Topului Forbes România

    de - | 27 noiembrie 2021, 7:26 PM | Business | Naţional

    0

    Forbes România prezintă și în acest an cele mai noi date despre averile celor mai bogați oameni de afaceri din România. Lista cu cele mai puternice companii locale și cu miliardarii din țara noastră se găsește în ediția specială de anul acesta a Forbes Top 500.

    Pe primul loc rămâne antreprenorul român Daniel Dines, cofondatorul companiei UiPath, cu 22,2 miliarde lei. Acesta a fost în fruntea clasamentului și în anii 2020 și 2019.

    La o distanță considerabilă în ceea ce privește averea, cu 8,9 miliarde lei, pe locul doi se găsesc frații Pavăl, proprietarii lanțului de magazine Dedeman, iar pe locul 3 Ion Țiriac, cu o avere de 7,2 miliarde lei.

    În total, 39 de români au o avere de peste 500 de milioane de lei, care însumează venituri cumulate de peste 80 de miliarde de lei, cu 32 de miliarde mai mult decât în anul anterior.

    Revista este disponibilă din 26 noiembrie în toate magazinele Inmedio din țară și, în curând, în aplicația „Forbes România” din App Store și Google Play.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.