marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Absolvenții pecicani se pot înscrie la facultate fără să se deplaseze până la Arad sau Timișoara

    de Andreea Daniela B. | 7 iulie 2021, 3:26 PM | Educaţie

    0

    Oficial au început înscrierile la facultate. Absolvenții care au reușit să obțină minim nota 6 la examenul de Bacalaureat încep să își pună la punct toate variantele pe care le au în minte și să decidă, în sfârșit, încotro se vor îndrepta. Mulți dintre cei care nu vor să continue în Arad ales să plece în orașele din apropierea județului nostru, majoritatea optând pentru Timișoara. Pentru că acesta este un lucru destul de cunoscut deja, reprezentanții unei facultăți din Timișoara au ales să vină în sprijinul pecicanilor și să le ofere acestora posibilitatea de a se înscrie la facultate fără să se mai deplaseze până în Timișoara. Același lucru se întâmplă și în cazul facultății „Aurel Vlaicu” din Arad.

    „Absolvenții pecicani au posibilitatea de a se înscrie la facultate fără a fi nevoiți să se deplaseze la Arad sau la Timișoara, reprezentanții a două unități de învățământ superior venind în oraș.
    Reprezentanții Universității „Aurel Vlaicu” din Arad se vor afla în Pecica în fiecare zi de joi din următoarele trei săptămâni. Viitorii studenți au universității de stat sunt așteptați în zilele de 8, 15 și 22 iulie, între orele 10 – 16, în sala festivă a Primăriei Orașului Pecica (clădirea fostului cazinou)., unde pot afla întreaga ofertă educațională și se pot înscrie.
    Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara „Regele Mihai I al României” (USAMVBT) vine, de asemenea, în întâmpinarea tinerilor pecicani.
    Cei interesați pot afla detalii despre oferta de studii de licență și de masterat, la forma de învățământ cu frecvență sau cu frecvență redusă. Înscrierile au loc în perioada 12 – 27 iulie, de luni până vineri, între orele 9 – 15 (exceptând zilele de 15 şi 22 iulie), în sala festivă a Primăriei Oraşului Pecica”, anunță reprezentanții Primăriei Pecica.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.