marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Gyuszi Balint: „După aspectul ocaziilor mari, cred că am fi meritat să câștigăm acest joc”

    de Lucian Dănilă | 6 noiembrie 2019, 9:37 PM | Sport

    0

    Site-ul oficial al clubului UTA, uta-arad.ro, a publicat declarația antrenorului Gyuszi balint de după remiza obținută de UTA la Cluj, scor 1-1 în meciul cu Universitatea.

    „Din punctul meu de vedere, sunt două puncte pierdute astăzi de noi, pentru că, după aspectul ocaziilor mari pe care le-am ratat, cred că am fi meritat să câștigăm acest joc. Trebuie să îi felicit pe băieți, din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun. Știam că, în a doua repriză cel puțin, trebuia să absorbim presiunea gazdelor. Am făcut-o destul de bine, practic a doua repriză n-au avut nicio ocazie. Cum am făcut-o și la Reșița, din păcate, dacă nu pot gazdele marca, ne-am băgat-o singuri în poartă. Cu toate astea am avut și în prelungirile meciului o ocazie mare a lui Vali Buhăcianu. Asta e, trebuie să ne revenim foarte repede, meciurile vin extrem de repede pentru noi, n-avem timp nici să sărbătorim nici să ne supărăm, trebuie să ne recăpătăm foarte repede energia și să ne focusăm pe următoarea etapă”, spune Gyuszi Balint.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.