marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Rugbyştii de la Northampton Saints au deszăpezit pista aeroportului din Timişoara ca să le poată decola avionul

    de Special Arad | 19 decembrie 2018, 8:17 AM | Regional | Sport

    0

    captură video Twitter

    Jucătorii echipei de rugby Northampton Saints, care ar fi trebuit să joace cu Timişoara Saracens, în grupele European Rugby Challenge Cup, îşi vor aminti mult timp vizita în ţara noastră.

    Englezii au fost nevoiţi să dea o mână de ajutor la deszăpezirea pistei de pe aeroportul Traian Vuia, pentru ca avionul în care se aflau să poată decola.

    Joy Neville, prima femeie arbitru care a oficiat un meci de rugby de bărbaţi, a fost cea care a publicat informaţia pe contul personal de Twitter, alături de o scurtă finală a momentului.

    O călătorie pe care nu o vom uita vreodată. Blocaţi în noroi, iar 6 ore mai târziu, am fost rugaţi să ajutăm la îndepărtarea zăpezii, pentru a încerca să decolăm.

    Saints au intrat în acţiune, chiar şi fără lopeţi, şi s-au descurcat bine„, a scris Joy Neville.

    Aceasta a criticat şi faptul că organizatorii nu au putut deszăpezi terenul de pe stadionul Dan Păltinişanu, astfel că suprafaţa de joc a fost impracticabilă şi a dus la amânarea meciului dintre Saracens şi Saints. Asta deşi sportivii oaspeţi au ajutat şi la încercările de deszăpezire.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.