marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Într-o singură săptămână, „YouTube Rewind 2018” a devenit cel mai disprețuit videoclip din toate timpurile, depășindu-l pe Justin Bieber!

    de Special Arad | 13 decembrie 2018, 7:22 PM | Pop Culture

    0

    De ceva timp, la fiecare sfârșit de an, YouTube creează un videoclip care încearcă să recapituleze cele mai relevante conținuturi video de pe această platformă în anul respectiv. Așa a făcut și în urmă cu o săptămână, însă „YouTube Rewind 2018” s-a dovedit a fi un eșec de zile mari.

    Internauții au decis să boicoteze videoclipul și în doar șapte zile au reușit să-i „ofere” un total de 10 milioane de voturi de disprețuire. O asemenea „performanță” nu a reușit să atingă nici măcar Justin Bieber cu cântecul lui de debut, „Baby”, care are acum doar 9,8 milioane de disprețuiri, fiind oficial al doilea cel mai nepopular videoclip. Trebuie spus că „Baby” a reușit să strângă atâtea „dislike-uri” în zece ani de zile, fiind urcat pe Youtube în februarie 2010.

    „Problema vine din faptul că YouTube a ignorat creatorii de conținut populari din cauza scandalurilor în care au fost implicați aceștia în decursul anului. Logan Paul și PewDiePie, printre alții, au priză la public dar nu sunt suficient de marketabili pentru YouTube. Rewind 2018, cum arată și comentariile utilizatorilor, pare o prezentare creată pentru atragerea publicității, nu făcut să releve adevărul despre conținutul de pe YouTube”, scrie profit.ro.

    Boicotarea rezumatului YouTube pe anul 2018 a devenit în foarte scurt timp virală.

    Pe site-ul 9GAG, într-una dintre cele mai apreciate postări, cineva îndeamnă „9gagger-ii” ca fiecare să-și anuleze „dislike”-ul de la videoclipul Justin Bieber – „Baby”, ca să crească astfel, în comparație, numărul de disprețuiri la „YouTube Rewind 2018”. Acesta l-a citat pe Thanos, antagonistul din filmul „Avengers: Infinity War”: „Cea mai grea alegere necesită cea mai puternică voință”.

    De cealaltă parte, boicotarea „YouTube Rewind 2018” a fost ajutată și de comunitatea de fani ai lui Bieber.

    Potrvit BBC, aceștia s-au pus să voteze rezumatul 2018 al YouTube drept cel mai prost videoclip, doar pentru ca idolul lor să nu mai fie pe primul loc la acest capitol.

    freakin do this
    Sursa: 9GAG
    youtube rewind vs baby race to become the most disliked 38600315
    Sursa: me.me

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.