marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Update Răpitorii din Podgoria au fost prinși și reținuți de polițiști

    de Lucian Dănilă, Andrei Fuliaș | 8 august 2018, 11:51 AM | Știri Arad | Topic special

    11

    Titlul inițial (06.08.2018): Țipete disperate în Podgoria: „Săriți că ne omoară”! Poliția e în alertă în tot orașul. Caută mașina cu numărul…

    Scandal mare în zona Podgoria din Arad, pe strada Traian Moșoiu. S-a întâmplat în urmă cu câteva ore, la ora 16, atunci când străzile sunt destul de populate, dar asta nu i-a oprit pe câțiva cetățeni de etnie rromă să trezească atenția.

    Trei femei se aflau în zona blocului A3, de pe strada Traian Moșoiu, în fața unui salon de coafură. O dubiță marca Volkswagen, de culoare verde, a apărut în zonă și doi bărbați au coborât din ea prinzând pe două dintre cele femei și ducându-le cu forța în dubiță. O a treia a fugit, dar nu prea mult pentru că a fost prinsă, iar soarta ei a fost aceeași cu a celorlalte două.

    Săriți că ne omoară!”, strigau disperate femeile, dar nimeni nu a apucat sau nu a vrut să le ajute. Surprinsă de cele văzute, o femeie a apelat la numărul de urgență 112 și a anunțat poliția.

    „Mașina avea numărul de înmatriculare SJ 88 ANT”, ne spun martorii la incident. Acum poliția a instalat filtre în tot orașul pentru găsirea mașinii.

    UPDATE (08.08.2018) – Răpitorii din Podgoria au fost prinși și reținuți de polițiști

    Polițiștii arădeni au reușit în această dimineață să-i prindă pe bărbații care luni au pus pe jar autoritățile și au speriat arădenii care treceau prin zona Podgoria. Este vorba despre mai mulți bărbați și despre microbuzul cu numărul de înmatriculare SJ 88 ANT. Informația a fost confirmată ulterior și de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

    „Polițiștii comunei Vinga au depistat, pe raza localității Șagu, autovehicolul care a fost utilizat pentru fapta lipsirii de libertate pe data de 6.08.2018 în municipiul Arad. A fost identificat conducătorul auto și celelalte persoane care au participat la respectiva faptă și au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, unde în acest moment colegii mei efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-au produs aceste fapte”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al IPJ Arad,  inspector principal de poliție Lorena Radu.

    Foto: arhivă

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Aceasta etnie a fost scapata de sub control…n-au lege, n-au jena si fac ce vrea inima lor…de la cel cu tâta în gurã, pân’ la cel cu barba surã .
      Evaziune, furt, furt calificat, talharie, furt de eneregie electrica de pe stalpi, constructii ilegale precum si modificari ale constructiilor deja existente in inima Aradului, masini cu „nr de Franta” , contrabanda, trafic de tot felul, deranjarea ordinii si linistii publice, rele tratamente aplicate minorilor, cersetorie, prostitutie, sclavie si lista poate continua pt ca …tot ce e ilegal este in legatura stransa cu ei…e bine totusi ca Poliția e în alertă în tot orașul! Sa va dea Dumnezo la toti cei care „conduceti” Politia asa siguranta-n dormitoare cum avem noi pe strazi!

      +92 voturi
      +1
      -1
      • „…nu te supara frate „aradean”…noi avem nevoie ca generatiile voastre sa se duca o data! Sunteti rasisti,homofobi, xenofobi, acrii si practic insuportabili…

        Daca esti mai tanar iarta-ma da’ du-te impreuna cu ei! Da? N-o sa te planga nime’ !”

        Sau merge doar intr-o directie treaba asta?

        --47 voturi
        +1
        -1
        • @Vasile Gherla: …nu e frate rasism ce am scris…este ignoranta din partea autoritatilor! …de ce? Pt ca, nu mi se pare ok ca, mie sa-mi iei 7000/8000 de lei pt o modificare de proiect+aprobari la sat…si astia-s construiesc casa dupa casa fara autorizatii, aprobari, proiect, nimic in inima Aradului! Si vazand ca STATUL e absent o fac ca-n evu’ mediu…”imi place zona deci imi voi ridica o casa”! Nu mi se pare ok ca eu sa muncesc 8/10 ore pe zi si ei sa vanda tigari de contrabanda nestingheriti la 100 de m de sediul Politiei facand profit de 500% neimpozabil…Nu mi se pare normal ca pe un om care munceste “afara” sau aci in tara sa-l hartuiesti sa-si plateasca taxele si manelistii, lautarii, sa se lafaie in vazul nostru aruncand cu mii de euro! DE CE NAIBA EU TREBUIE SA PRIMESC MEREU EXPLICATIA “SUNT TIGANI D-LE” CAND INCALCA LEGEA? NU SUNT FRATE TIGANI, SUNT CETATENI AI ACESTEI TARI DE CE AU MAI MULTE DREPTURI DECAT MINE SAU DECAT TINE???
          UNDE PLM E STATUL? PRESA?

          NUUU NU E RASISM STIMABILE, E LEHAMITE! DE CE NU E LEGE PENTRU TOATA LUMEA? DE CE ROMANIA MA DISCRIMINEAZA PE MINE, PE TINE SAU PE ORICARE OM CARE MUNCESTE CINSTIT? STATUL IN CARE M-AM NASCUT E RASIST, IGNORANT SI ABSENT NU EU!

          +23 voturi
          +1
          -1
    2. “…nu te supara frate “aradean”…noi avem nevoie ca generatiile voastre sa se duca o data! Sunteti rasisti,homofobi, xenofobi, acrii si practic insuportabili……

      Vasile sint convins ca esti exact ce descrii in mesajul tau copiat mai sus: rasist ,homofob, xenofobib, acrii si practic insuportabili……

      Se pare ca faci parte dein generatia pierduta a Romaniei si sint convins ca nu esti de prin Vestul Romaniei ca sa cunosti „valorile generatiilor” de care vorbesti. Poate ar fi bine sa emigrezi in partea de Vest a Europei unde valorile domniei tale sint respectate. Cu multa compasiune…..

      --4 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    6 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.