marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  E bai în Rai! Localnicii din Amsterdam sunt sătui de petrecerile non-stop: „Sex, droguri și mizerie”

  de - | 5 august 2018, 11:44 AM | Internaţional

  4

  (foto: Tomck@t)

  Reputația orașului Amsterdam ca loc unde totul e permis a ajuns să transforme viața locuitorilor orașului olandez într-un adevărat coșmar „Mizerabil, murdar și plin de șmecheri pe stradă” – spune Suzanne Bleijenberg, în vârstă de 27 de ani, locuitor în Amsterdam, scrie stirileprotv.ro.

  Tânăra este nevoită să traverseze în fiecare seară cartierul Roșu din Amsterdam pentru a ajunge acasă. „Este enervant”, spune ea, „pentru că trebuie să ne trezim de dimineață”.

  Tânăra spune că petrecerile din Amsterdam se țin lanț în fiecare seară, nu doar la sfârșitul săptămânii, și critică orgiile petrecute în bordelurile de acolo, în special din cauza lipsei de respect a clienților față de prostituate. Suzanne mai susține că în cazul unei catastrofe, serviciilor de urgență le-ar fi imposibil să intervină pe străduțele înguste și aglomerate.

  „Nu mă simt în siguranță tot timpul”, spune ea. „Săptămâna trecută, vineri, am stat o oră cu o fată până când poliția a ajuns aici. Era inconștientă, o fată britanică. Era lăsată singură, cu pantalonii desfăcuți”, precizează Suzanne, potrivit The Guardian.

  De cealaltă parte, poliția spune că se simte depășită de situațiile de urgență. Aceștia dau vina pe reorganizarea națională și reducerea masivă a personalului, după ce prea puțini noi ofițeri i-au înlocuit pe cei pensionați.

  Totodată, pe străzile din Amsterdam a avut loc recent o Paradă Gay. Parada a fost deschisă de un înger, care a făcut tumbe propulsat de jeturi puternice de apă. De altfel, Olanda a fost prima ţară din lume unde s-au legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex, încă din 2001.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.