marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală de proporții în domeniul deşeurilor reciclabile

    de Special Arad | 20 iunie 2018, 8:27 AM | Naţional

    0

    (foto: arhivă)

    Dacă în urmă cu câteva zile, polițiștii efectuau percheziții în București, Ilfov și Teleorman la o firmă din domeniul reciclării deşeurilor, iată că astăzi a venit rândul poliţiştilor din Dâmboviţa. Aceștia efectuează în această dimineaţă 11 percheziţii domiciliare şi două controale economice la persoane bănuite de evaziune fiscală tot în domeniul deşeurilor reciclabile, cu un prejudiciu estimat la 1,2 milioane de euro, a informat IGPR.

    Vor fi puse în executare cinci mandate de aducere.

    „La data de 20 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti, efectuează 11 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul deşeurilor reciclabile”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis de Poliţia Română, conform agerpres.ro.

    Percheziţiile au loc pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Giurgiu

    De asemenea, vor fi efectuate două controale economice.

    Vor fi puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

    Conform sursei menţionate, prejudiciul cauzat este estimat la 1,2 milioane de euro.

    La activităţi participă şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş şi Giurgiu.

    Citește și Percheziții în Capitală și în două județe la o firmă din domeniul reciclării deșeurilor. Prejudiciul s-ar ridica la 550.000 euro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.