marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    PAMFLEȚI: Dimplomă de cea mai praf campanie pe criterii estetice – nouă înșine, pentru că am înlocuit-o pe Ana Maria Dragoș cu Doru Sinaci!

    de Special Arad | 31 decembrie 2015, 7:56 AM | Pamflet

    0

    Special Arad regretă (sau nu?) momentul neinspirat când a ales să-i dea apă la moară lui Adi Țolea și s-o „tune” din postul de manager al Centrului Cultural Județean pe Ana Maria Dragoș, împingându-l, astfel, fără să și-o dorească în vreun fel, pe Doru Sinaci… ce zicem noi aici?… îmbrâncindu-l practic în fotoliul de director al unei instituții de cultură pe nulitatea absolută de Dorel. Exercițiul de ascuțit floreta în vederea folosirii ei pe rechini mai mari ni s-a soldat cu anihilarea partenerului de antrenament – și nu suntem defel mândri de asta… de vreme ce de efortul respectiv a degenerat în… Sinaci!
    Cel puțin d.p.d.v. estetic regretăm această pripeală – uită-te numai la poze și-ți dai seama ușor de ce :P!  Și când te gândești că, la rigoare, noi doar am vrut să facem un bine Culturii… așa, locală, provincială și bătută la fundul gol cum e ea de restul „preocupărilor sociale”!
    Ne-am făcut ulterior o nostra culpa într-un articol de testare a reacțiilor tardive a autorităților („Doru Sinaci director la Centrul Cultural Județean?! Nu – nu pentru asta muncim noi!”) – dar degeaba… ireparabilul fusese comis, cărțile, măsluite de crupier, împărțite, filate, potul mizat și plata dată cu „sec”.
    Fac ziariștii greșeli și mai mari și mai greu de iertat decât astea – veți încerca să ne dați o „atenuantă” – și de acord cu asta… dar, totuși: Sinaci director la Cultură?! Până și „tata Dorelilor din presa contemporană”, Dorel Zăvoianu însuși, ar fi zis ceva de genul „hai, mă, lăsați-o dracului de vrăjeală!”

    DIMPLOMA CEA MAI PRAF CAMPANIE

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.