marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Suspectat de blat! Conducător din Liga 1 dat afară de propriul club

    de Special Arad | 29 aprilie 2015, 12:34 PM | Sport

    0

    Decizie-șoc a Consiliului de Administrație de la Pandurii: președintele Eugen Pîrvulescu a fost suspendat azi din funcție, fiind suspectat că ar fi aranjat rezultatul meciului Pandurii – U Cluj 0-1, din urmă cu două etape, scrie digisport.ro.

    Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii Tg Jiu îl bănuieşte pe Eugen Pîrvulescu de implicare necurată la meciul pierdut de echipa la care chiar el este preşedinte şi l-a suspendat din funcţie. Meciul al cărui rezultat i se pune în cârcă este Pandurii-U Cluj, 0-1, iar perioada în care Pîrvulescu nu-şi va mai îndeplini sarcinile de serviciu conform funcţiei este de trei luni, scrie aceeași sursă.

    Eugen Pîrvulescu a revenit la Pandurii la începutul acestui an după ce sezonul trecut a fost, din septembrie până în decembrie, preşedintele clubului U Cluj. Informaţia suspendării sale din funcţie a fost confirmată de cel în cauză, dar nu a vrut să dea nicio declaraţie.

    La data de 20 martie 2015, Pandurii a fost învinsă susprinzător pe teren propriu de U Cluj, printr-un gol marcat uşor de Nuno Viveiros. În acelasi meci, în minutul 53, MIhai Roman a ratat un penalty.Eugen Pîrvulescu va susţine o conferinţă de presă, care va fi transmisă în direct la Digi Sport 3, de la ora 14:30, scrie digisport.ro.

    EUGEN PARVULESCU CP 0410

    „Ce să fac acum?! Stau și aștept DNA-ul să vină să deschidă ancheta, să mă ducă la pușcărie. Sunt curat și pot proba acest lucru în fața oricui!”, a spus Pârvulescu pentru gsp.ro.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.