joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădean cu comportament agresiv într-un parc în care se aflau copii, încătușat de polițiștii locali

  de Ioana Costaș | 4 martie 2024, 9:59 PM | Știri Arad

  0

  (foto: DGPL Arad)

  Un tânăr de 29 de ani, din Arad, a fost încătușat de polițiștii locali după ce a manifestat un comportament agresiv față de copiii aflați în locul de joacă amenajat în parcul de pe strada Cărămidarilor. Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Arad, iar de aici a fost trimis la Secția de Psihiatrie unde a fost internat.

  Incidentul în care a fost implicat tânărul arădean a avut loc luni, în jurul orei 16:00, polițiștii locali fiind sesizați de un cetățean. Până la sosirea polițiștilor locali, tânărul și-a rupt hainele cu care era îmbrăcat, iar la vederea echipajului a încercat să fugă.

  În data de 4 martie, în jurul orei 16:00, în urma unei sesizări transmise de către un cetățean prin dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Arad, polițiștii locali au identificat și amendat, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, o persoană de sex masculin, care manifesta un comportament agresiv față de copiii care se aflau în spațiul de joacă amenajat în parcul situat pe strada Cărămidarilor.

  Deoarece până la sosirea echipajului, bărbatul și-a rupt hainele cu care era îmbrăcat, iar în momentul în care a observat agenții de poliție locală a încercat să fugă, manifestând în continuare un comportament care indica faptul că se confrunta cu o problemă de sănătate mintală, polițiștii locali au procedat la încătușarea individului, solicitând o ambulanță la fața locului, în vederea gestionării situației medicale. M.S., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, iar ulterior internat la Secția de Psihiatrie”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Arad.

  Citește și: Ambulanța, solicitată în fața sediului Poliției Locale, pentru a îngriji un tânăr drogat

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.