65 de ani de la înființarea Cenaclului „Ion Andreescu”

  de Special Arad | 28 octombrie 2019, 1:51 PM | Cultură

  0

  Asociația „Ion Andreescu” Arad deschide expoziția „65 de ani de la înființarea Cenaclului Ion Andreescu Arad” vineri, 8 noiembrie, ora 17, la Casa Jelen. Vor fi prezentate publicului 50 de lucrări de artă plastică, creații ale membrilor consacrați, dar și a celor nou-veniți.

  Pe simeze se vor regăsi și lucrările regretaților artiști plastici Mihai Takacs și Dorin Lihor.

  În cadrul evenimentului va fi lansat un catalog de prezentare și promovare a membrilor, proiect realizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad. De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment va fi prezentat istoricul Asociației. Vernisajul va fi deschis de către criticul de artă profesor dr. Lucian Petraș, iar invitatul special este concert maestrul Filarmonicii Arad, Florin Gherghel.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.