joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  60 de mașini pulverizate cu vopsea în parcarea unui aquapark frecventat de mulți arădeni!

  de Special Arad | 31 august 2020, 12:38 PM | Regional

  0

  Zeci de oameni din Bihor, dar şi din județele limitrofe, Arad, Sălaj, Satu Mare, s-au ales cu mașinile pulverizate cu vopsea la aquaparkul Nymphaea din Oradea, loc frecventat de mulți arădeni.
  Cauza ar fi câțiva muncitori care au vopsit doi stâlpi în apropierea parcării, iar vântul a suflat vopseaua pe maşinile parcate.
  S-a întâmplat sâmbătă seara, iar în jurul orei 21 mai mulți păgubiți au stat câteva ore pentru a da declaraţii poliţiştilor, chemaţi să constate pagubele.
  „Tati, maşina noastră e plină de sclipici”, a spus cu zâmbetul pe buze o fetiţă, spre disperarea părintelui care numai entuziasmat nu părea, scrie ebihoreanul.ro.

  oradea
  „Toată maşina era vopsită gri. Noi când am venit, la ora 13 şi un sfert, nu era niciun avertisment în zonă, nu era niciun angajat, nimic, şi nu e firesc. Parcarea era full, full. Doar aici doar mai erau locuri, am văzut benzile, dar toate erau rupte, şi nu de azi, ci de foarte mult timp. Aşa se semnalizează lucrările?”, a întrebat retoric proprietara unui Mercedes recent scos de la vopsit, conform ebihoreanul.ro. „E bătaie de joc la adresa a circa 60 de maşini”, a mai completat aceasta.
  Pe gardul din apropiere au fost amplasate două panouri cu mesajul „Atenţie, nu parcaţi, se vopseşte în zonă, pericol de gazare!”, însă mesajele nu erau vizibile pentru cei care nu s-au plimbat în vecinătatea gardului.

  CITEȘTE MAI MULTE DETALII CU CLIK PE EBIHOREANUL.RO

  oradea 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.