sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  3 motive pentru care ar trebui să ai o pereche de adidași de la Nike

  de - | 17 mai 2023, 5:27 PM | Advertorial

  1

  (foto: emag.ro)

  Nike este, poate, una dintre cele mai populare branduri de încălțăminte din lume. Purtați de milioane de oameni în întreaga lume, adidașii Nike damă semnifică calitate, atletism și căutarea excelenței.

  Și cu ambasadori globali în lista lor, inclusiv Michael Jordan, LeBron James și Cristiano Ronaldo, Nike a adunat un urmăritor fidel și diversificat, de la entuziaștii de baschet la microbiști.

  Și dacă ești în căutarea unei perechi noi de încălțăminte, iată cele 3 motive principale pentru care ar trebui să iei în considerare achiziționarea unui perechi de la Nike!

  O scurtă istorie a brandului Nike

  Nike este o corporație multinațională americană care se ocupă de proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de încălțăminte, articole vestimentare, echipament sportiv și accesorii sportive.

  Cu sediul în Beaverton, Oregon, compania este cel mai mare furnizor mondial de încălțăminte și echipament sportiv și are venit anual de peste 37,4 miliarde de dolari.

  Cu brandul Nike în sine evaluat la peste 32 de miliarde de dolari, este, de asemenea, unul dintre cele mai valoroase branduri sportive din lume.

  Fondată în 1964 ca Blue Ribbon Sports de către Bill Bowerman și Phil Knight, cei doi fondatori și-au redenumit compania Nike în 1971.

  Folosind numele Nike, care provine de la zeița greacă a victoriei, brandul Nike s-a extins pentru a include aproape toate evenimentele sportive, inclusiv baschet, tenis, golf, fotbal, baseball și fotbal.

  De ce ar trebui să cumperi o pereche de adidași Nike damă? 

  În special în secolul al XXI-lea, există o mulțime de branduri de articole sportive și echipament pentru a alege. De la Nike la Skechers damă, Adidas, Reebok și Puma, opțiunile sunt aproape nesfârșite.

  Cu toate acestea, Nike, mai presus de toate celelalte branduri, a reușit să se impună ca sursa principală pentru tot ce înseamnă sport și articole sportive.

  Iată cele 3 motive principale pentru care ar trebui să cumperi o pereche de Nike-uri ca următoarele încălțări.

  1. Adidașii Nike damă mențin calitatea înaltă

  Poate că principalul motiv pentru care ar trebui să cumperi o pereche de Nike-uri este angajamentul lor față de calitate. Mai presus de orice, încălțămintea Nike este fabricată din materiale de calitate, iar Nike este dedicat asigurării satisfacției depline a clienților.

  Nike, mai mult decât oricare alt brand, stă pe deplin în spatele produselor lor. În acest sens, ei oferă o politică de returnare de 30 de zile, fără nicio întrebare.

  Cu toate acestea, Nike oferă, de asemenea, o politică de returnare de 2 ani pentru orice produs achiziționat direct de la Nike. Pur și simplu contactează echipa lor de service pentru clienți și te vor ajuta să înregistrezi returul.

  2. Adidașii Nike damă sunt iconici

  La fel, atunci când cauți să cumperi o pereche de încălțări, alegerea unei perechi de Nike-uri este aproape întotdeauna o alegere excelentă. Nike-urile sunt, fără îndoială, iconice. Cu logo-ul clasic „Nike Swoosh”, brandul este recunoscut și respectat internațional.

  În plus, Nike-urile sunt printre cele mai versatile și capabile încălțări de pe piață. Cu tehnologie și design de ultimă generație, încălțămintea este întotdeauna la modă și apreciată în industrie, indiferent de sportul practicat.

  3. Nike-urile pot fi accesibile din punct de vedere financiar

  Deși Nike-urile pot avea prețuri ridicate, unele perechi ajungând la câteva sute de dolari, Nike oferă o serie de încălțări relativ accesibile. Cu mai multe modele disponibile la mai puțin de 200 de lei, brandul poate fi accesibil pentru aproape oricine.

  Cu toate acestea, dacă dorești să cumperi stiluri și designuri mai populare, ar trebui să te aștepți să scoți câteva sute de dolari din buzunar. Și deși acest nivel de preț poate fi prea mult pentru unii, Nike se adresează tuturor oamenilor, cu prețuri care variază de la mai puțin de la 200 de lei până la peste 1500 de lei.

  Așadar, data viitoare când vrei să-ți cumperi adidași, poate că te vei uita și la raionul Nike. Sigur vei găsi ceva comod, la modă și care să-ți atragă atenția.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.