21 on the spot: Diana Lucaci Bota, Ligia Seculici și G.21 la G.Delta

  de [email protected] | 18 iulie 2014, 2:37 PM | Cultură | Știri Arad

  3

  G.21 – a.k.a. GRUP 21 – sunt tinerii artiști profesioniști ai Aradului. Ei reprezintă viitorul artelor plastice în orașul nostru, iar prin fiecare expoziție semnată de ei, ne oferă o privire înspre viitor. Fie acel viitor postmodernist, abstract, bauhaus sau cine știe ce denumire se va mai inventa, lucrările lor pendulează între și înspre stiluri ce reprezintă „noul”. Alături de o expoziție colectivă, ieri, 17 iulie, la Galeria Națională DELTA s-au prezentat două artiste din noul val: Diana Lucaci Bota și Ligia Seculici.

  PS: Lucrearea din poza principală îi aparține artistului Camil Păcurar.

  PS 2: Dintr-o greșeală ce îmi aparține, lucrările prezentate în pozele de mai jos reprezintă o altă expoziție (mai veche) decât cea de ieri. Expoziția artistelor Diana Lucaci Bota și Ligia Seculici au loc, probabil, în camera nouă (destul de ascunsă) a Galeriei Delta. Greșeala a survenit din două motive: 1. Am întârziat la vernisare și 2. Pe afiș nu este menționată locația exactă și faptul că are loc în același timp cu o expoziție mai veche.

  Vom uploada pozele corecte, cel mai probabil, luni, până atunci Galeria Delta fiind închisă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Buna, imi cer scuze. Abia astazi am observat ca e ceva in neregula in acest sens. Mi-am dat seama ca expozitia de ieri, probabil, are loc in camera alaturata, unde eu nu m-am uitat fiindca am ajuns dupa vernisare si niciunde pe afis nu era mentionat ca acolo va fi. Astazi am vrut sa trec la Delta sa fac poze si acolo, in speranta ca pana ce fac un update nimeni nu o sa observe greseala 😛 …dar a fost deja inchisa. Imi cer scuze. Am sa uploadez pozele corecte, probabil, luni.

    +1 voturi
    +1
    -1
  1. Expozitiile ar fi putut avea o mai buna organizare. La primul vernisaj nu am ajuns pentru ca nu ne-a anuntat nimeni, si la al 2-lea vernisaj ni s-a spus ca are loc in 16 iulie miercuri, am chemat persoane sa asiste si le-am chemat degeaba pentru ca vernisajul a avut loc defapt in 17 iulie joi. Au venit persoane si din alte orase ca sa stea in fata usii inchise ale galeriei. Nu cred ca meritam asta, suntem oameni care am muncit foarte mult si care traiesc din arta ca cea expusa acolo.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.