20 de fotografii din sezonul 6 al serialului „Game of Thrones”, publicate în premieră

  de - | 12 February 2016, 10:39 AM | Film | Foto | Pop Culture

  0

  HBO a publicat în premieră o serie de imagini din cel mai nou sezon al serialului de succes „Urzeala Tronurilor”, ce va debuta pe micile ecrane pe 24 aprilie 2016.

  Fanii din întreaga lume teoretizează de mai bine de jumătate de an ce ar putea fi în sezonul 6. Vestea proastă pentru ei e că nu e nici urmă – cel puțin în aceste imagini dezvăluite – de Jon Snow.

  Newsy Entertainment a expus în toamna anului trecut într-un video aspectele ce au fost făcute public de către producătorii serialului până atunci, precum și speculațiile fanilor. Vezi mai jos.

  Sursa: Mashable

  got_1 got_2 got_3 got_4 got_5 got_6 got_7 got_8 got_10 got_11 got_12 got_13 got_14 got_15 got_17 got_18 got_19 got_20 GOT_main got-new-16

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.