luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  20 de agenți de poliție penitenciară, absolvenţi ai promoției 2019, au fost încadraţi la Penitenciarul Arad

  de Special Arad | 2 septembrie 2019, 6:28 PM | Știri Arad

  0

  Sfârșitul lunii august a reprezentat o premieră pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna: absolvirea primei generații de polițiști de penitenciare.

  Luni 2 septembrie 2019, 20 de agenți de poliție penitenciară, din cadrul celei de a 23-a promoție a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, și-au început activitatea în Penitenciarul Arad.

  Pe întreg parcursul carierei, polițiștii de penitenciare se vor confrunta cu provocări, asumându-și riscuri deosebite în exercitarea atribuțiilor de serviciu în misiuni de pază, escortare, supraveghere și intervenție, vor pune în aplicare legislația privind executarea pedepselor privative de libertate şi a celorlalte măsuri dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, în limitele competențelor stabilite prin lege.

  „Pentru a deveni un profesionist, veţi avea nevoie de răbdare, spririt colaborativ și respectarea elementelor jurământului de credință. Orice instituție arată cât este de puternică numai atunci când oamenii sunt motivați și apreciați la adevărata valoare. Colectivul pe care îl reprezint este onorat să vă primească în rândurile lui”, le-a transmis directorul penitenciarului, subcomisarul de poliţie penitenciară dr. Dan Halchin noilor angajaţi, în prima lor zi de muncă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.