180 de CV-uri depuse pentru a deveni city-manager al Timișoarei! La Arad, niciun CV, Bogdan Boca a fost numit direct

  de Lucian Dănilă | 24 noiembrie 2020, 1:23 PM | Regional

  1

  Ne tot comparăm cu vecinii de la Oradea și de la Timișoara, dar suntem în urmă, mult în urmă. Una dintre cauze poate fi calea aleasă de… aleșii locali. Un exemplu este și funcția de city-manager.

  La Arad, noul primar Călin Bibarț l-a numit direct pe Bogdan Boca. Îl recomanda faptul că a absolvit o facultate și că e tânăr. Ah, l-a recomandat și adeziunea la PNL… Cu facultate și tineri, avem mii de alți arădeni, dacă punem și adeziunea la partid, rămân câteva zeci… Și totuși, a fost fără depunere de CV.

  Noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, vrea altceva.

  „Caut un lider dinamic, eficient și integru, cu experiență semnificativă în managementul public și/sau privat pentru poziția de Administrator Public/City Manager în Primăria Timișoara”, preciza primarul marțea trecută conform pressalert.ro.

  De atunci, a primit zeci de CV-uri de la persoane interesate să ocupe acest post. „Până azi dimineață am primit 180 de CV-uri pentru acest post, încă nu le-am citit, dar mă bucur că există un interes mare. Sunt foarte încrezător că voi găsi cel mai bun om pentru Timișoara, până mâine seară se mai pot depune CV-uri”, a declarat Dominic Fritz, declarație preluată tot de pe pressalert.ro.

  Și atunci cum să ne batem cu ei? Cum să mai ajungem vreodată la nivelul Oradiei? Dar al Timișoarei?

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.