marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  15 și 16 august, zile libere și la Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor auto

  de Special Arad | 12 august 2019, 10:41 AM | Administraţie

  0

  Instituția Prefectului – Județul Arad informează că în zilele de 15 și 16 august 2019 (joi și vineri), declarate ca fiind zile libere, Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, respectiv Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, nu vor avea program cu publicul.

  Începând cu data de luni, 19 august, cele două Servicii Publice Comunitare vor avea program normal de lucru, în cazul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple revenindu-se la programul de funcționare de luni până miercuri și în zilele de vineri între 8.30 și 16.30, iar în zilele de joi între 8.30 și 18.30.

  Începând cu data de 24 iunie, pentru a veni în sprijinul cetățenilor români și având în vedere creșterea numărului de cereri depuse pentru eliberarea pașapoartelor simple în mai multe județe, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și Direcției Generale de Pașapoarte s-a luat decizia de a prelungi programul de lucru cu publicul al Serviciilor Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple cu două ore, până la data de 16 august. Măsura a fost implementată și la Arad prin Ordin al Prefectului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.