Au ajuns cu ambulanța în șanț. Patru persoane au fost rănite în urma incidentului

  de Special Arad | 16 septembrie 2022, 8:21 AM | Naţional

  0

  (foto: ISU Dobrogea)

  Patru persoane au fost rănite după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, într-un şanţ de pe marginea unui bulevard din municipiul Constanţa, în zonă efectuându-se lucrări de reabilitare a infrastructurii.

  Printre victime este şi un minor, pacient care se găsea în autospeciala Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) împreună cu mama sa.

  Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, în accidentul rutier petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Dacia din municipiul Constanţa, a fost implicat şi un taxi.

  În accident a fost implicat şi un taxi şi au rezultat patru victime: asistenta, şoferul (membri ai echipajului SAJ) şi pacientul, un minor, împreună cu mama. Victimele, conştiente, au fost preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital”, a informat ISU.

  Conform SAJ Constanţa, ambulanţa se deplasa către spitalul judeţean, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, având o urgenţă.

  În urma accidentului au rezultat cinci victime, asistenta medicală care prezintă traumatism cranio-facial şi traumatism de membru superior, ambulanţierul cu traumatism toracic, un minor cu traumatism toracic, o pacientă cu traumatism cranian şi traumatism de membru inferior şi a cincea victimă, cu un atac de panică, fără urmă traumatică. Cele cinci victime, conştiente, au fost transportate la spitalul judeţean pentru supraveghere şi investigaţii suplimentare”, a transmis SAJ, conform G4Media.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.