vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  15 decembrie a fost aniversarea unui an de existență a PLUS!

  de - | 16 decembrie 2019, 7:26 PM | Comunicate contra cost

  0

  Un proiect care s-a născut pentru a oferi tuturor românilor o nouă clasă politică, bazată pe onestitate și meritocrație, dedicată aducerii unui plus de valoare societății. Deși timpul a fost scurt, oamenii au înțeles necesitatea implicării lor și au aderat la valorile și principiile PLUS, ajutând la crearea unei fundații pe care să putem construi viitoarea clasă politică.

  Datorită lor, în acest moment PLUS este reprezentat în toate județele României și în diaspora. A fost un an frumos, presărat cu încercări, dar și cu multe reușite.

  Am început construcția filialei Arad de la o mână de oameni, care au înțeles că vocea lor va fi auzită, că prin multă muncă și dăruire, pot pune baza unui nou început în viața politică.

  plus 1

  Am crescut frumos, respectând valorile și principiile care definesc acest partid și vom continua pe această cale, indiferent de greutățile ce le vom întâmpina.

  Prima aniversare am sărbătorit-o așa cum se cuvine, în mijlocul arădenilor, mergând la Târgul de Crăciun pentru a sta de vorbă cu oamenii despre nevoile orașului nostru și nu numai.

  Noul an ne va aduce noi provocări, pe care le vom înfrunta cu capul sus și sperăm ca, prin curaj și dedicare, să arătăm că merităm încrederea arădenilor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.