15 ani de închisoare pentru arădeanul Sorin Blejnar? DNA cere pedeapsă aspră pentru fostul șef ANAF

  de - | 10 mai 2016, 4:35 PM | Naţional

  1

  Procurorii cer pedepsa maximă pentru fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, în dosarul Motorina. La fel şi pentru presupuşii complici ai acestuia, între aceştia numărându-se fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Viorel Comăniţă, şi soţii Diana şi Radu Nemeş, potrivit Digi 24.

  Sorin Blejnar este acuzat că ar fi sprijinit gruparea condusă de soţii Nemeş şi astfel 90.000 de tone de motorină ar fi fost tranzacţionate fără ca statul să încaseze un leu. Prejudiciul este de 56 de milioane de euro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un bandit nici mai rău, dar nici mai bun, decât cei cu care s-a însoțit la putere. Iar preasfântul Falcă de la Brad este unul dintre “prietenii” de Familie.

   Stimați “procurori DNA”!
   Pe când descindeți și la filfizonul de Falcă?
   Spectaculos ar fi să-i puneți cătușele în fața mașinii de raliu. În fața camerelor de filmat și a celor de fotografiat. Să devină și el vedetă națională după cum își dorește de atâta timp. Nu-l bagă și pe le în seama nimeni. Sărăcuțul de el.

   Da faceti-l vedetă o dată! Ce naiba! Bagati-l în arest preventiv vreo 30 de zile. Că de mult o caută cu lumânarea.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.