joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  13 cu ghinion! Ziua în care UEFA a încurcat borcanele din Champions League

  de Lucian Dănilă | 13 decembrie 2021, 8:44 PM | Sport

  0

  Va rămâne în istorie ziua de 13 decembrie 2021 pentru oficialii UEFA, dar și pentru reprezentanții unora dintre cele mai puternice cluburi de pe continent. Tragerea la sorți a „Optimilor de finală” din UEFA Champions League a fost reluată de la zero după o eroare incredibilă a celor care au organizat tragerea.

  Cele 16 echipe rămase în Champions League și-au aflat în această după amiază adversarele din optimi la scurt timp după ora 13, însă tragerea la sorți s-a reluat de la ora 16, din cauza unei erorii fără precedent comise de cei de la UEFA. Totul a fost cauzat de software-ul care decidea echipele care nu pot juca una împotriva alteia, astfel că la un moment dat, Manchester United putea să fie trasă pentru un meci cu colega de grupă, Villareal.

  Prima variantă a fost una foarte dificilă pentru cei de la United. Echipa lui Ronaldo urma să dea piept cu, probabil, cea mai puternică echipă din urna echipelor clasate pe locul 2, PSG. Astfel, urma să avem un nou duel care a marcat fotbalul în ultimii 15 ani, Messi vs. Ronaldo. În cele din urmă nu am avut parte de așa ceva, tragerea la sorți fiind reluată. După cea de-a doua tragere, PSG urmează să joace cu Real Madrid, un alt meci cu care Messi este atât de obișnuit după ce a evoluat toată viața în La Liga, iar United are parte de un adversar considerat mai ușor, dar foarte incomod, așa cum este Atletico Madrid, o grupare căreia Cristiano Ronaldo i-a marcat cam pe unde a prins-o în cariera sa.

  Salzburg este una dintre echipele care a căzut rău în ambele variante. Dacă la prima tragere sorții au decis că trebuie să lupte cu Liverpool, o veche cunoștință căreia i-a făcut viață grea pe „Anfield” în acel 3-4 la care Minamino practic și-a semnat contractul cu „cormoranii”, după cea de-a doua tragere Salzburg a fost plasată alături de Bayern Munchen…

  De Liverpool a dat Inter, echipă care în urma primei trageri se pregătea de o confruntare cu Ajax.

  Chelsea a căzut cu Lille la ambele trageri!

  REZULTATELE OFICIALE ALE TRAGERII LA SORȚI (cea de-a doua)

  Salzburg – Bayern
  Sporting – Manchester City
  Benfica – Ajax
  Chelsea – Lille
  Atletico Madrid – Manchester United
  Villarreal – Juventus
  Inter – Liverpool
  PSG – Real Madrid

  REZULTATELE PRIMEI TRAGERI

  Benfica – Real Madrid
  Villarreal – Manchester City
  Atletico Madrid – Bayern
  Salzburg – Liverpool
  Inter – Ajax
  Sporting – Juventus
  Chelsea – Lille
  PSG – Manchester United

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.