joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  125 de kilograme de sturion, şase capete de morun tranşate și 1.750 de kilograme de icre de crap, confiscate de polițiști

  de Special Arad | 12 decembrie 2021, 11:47 AM | Naţional

  0

  Au fost descinderi de amploare, sâmbătă, în județele Ialomița și Constanța, într-un dosar de braconaj și furt de motoare de bărci. Polițiștii au făcut percheziții la 11 adrese, dintre care două ale unor societăți comerciale.

  Oamenii legii au confiscat 5 motoare de ambarcațiuni, peste 27.000 de metri de plasă de pescuit monofilament (interzisă la deținere), 125 de kilograme de sturion, şase capete de morun tranşate, 1.750 de kilograme de icre de crap și 1.500 de kilograme de porumb. Pentru încă 1.200 de kilograme de pește din diverse specii se fac verificări pentru a se stabili proveniența acestora.

  Percheziţiile au fost făcute în Feteşti, Hârşova, precum şi în alte localităţi din judeţele Ialomiţa şi Constanţa, într-un dosar în care polițiștii de la Transporturi sunt pe urmele unei grupări suspectate de furt de motoare de ambarcaţiuni, braconaj piscicol şi pescuit ilegal pe Dunăre.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.