100 de ani de la nașterea pictorului Vasile Varga. Expoziție aniversară la Muzeul Orașului Lipova

  de Special Arad | 14 March 2021, 2:26 PM | Cultură | Lipova

  0

  Astăzi, 14 Martie 2021, se împlinesc 100 de ani de la nașterea pictorului Vasile Varga. În amintirea artistului, Muzeul Orașului Lipova invită iubitorii de artă sa admire lucrări ale acestuia, reunite în expoziția care îi este dedicată și care va putea fi vizitată în perioada martie – august 2021.

  Artistul s-a născut la data de 14 Martie 1921, în satul Ususău din județul Arad.

  Proiectul expozițional este rezultatul colaborării Muzeului Orașului Lipova din cadrul Complexului Muzeal Arad și Primăria Lipova. Organizatorii îi mulțumesc lui Andrei Rosetti pentru implicarea în organizarea și desfășurarea expoziției omagiale Vasile Varga.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.