1 iulie 2019 este termenul de plată pentru obligaţiile fiscale rezultate din declaraţia unică aferentă anului 2017

  de Special Arad | 26 iunie 2019, 4:20 PM | Administraţie

  0

  În vederea evitării calculării de accesorii la obligaţiile fiscale rezultate din „Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contributiile sociale datorate de persoanele fizice” aferentă anului 2017, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) reamintim că termenul de plată este 01 iulie 2019.

  De asemenea, DGRFP menționează faptul că obligațiile fiscale rezultate din „Declarația unică privind impozitul pe venit şi contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice” aferentă anului 2018 are termen de plată data de 31 iulie 2019.

  Data de 31 iulie 2019 reprezintă şi termenul de depunere a „Declarației unice pentru veniturile realizate de persoanele fizice” pe anul 2018 și veniturile estimate pe anul 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.