sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prima victorie a anului! UTA s-a antrenat cu echipa a doua pe arena Șega (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 17 ianuarie 2015, 2:56 PM | Sport

  0

  UTA a susținut primul joc de verificare al anului. Echipa antrenată de Roland Nagy și Radu Anca a evoluat împotriva juniorilor de le echipa a doua, copii născuți în anii 1997-1998, antrenați de Cristi Păcurar, Dan Stupar și Feri Tisza.

  Arbitrul întâlnirii a fost Sebastian Huțan, fostul portar al cluburilor UTA, Sheriff Tiraspol, Dinamo Moscova sau FC Vaslui. Jocul a fost unul alert, iar jucătorii nu păreau deloc că s-ar afla abia în primele zile de pregătire. Din punct de vedere fizic, cu toții au corespuns, iar luni în așteaptă testul Cooper, așa cum ne-a divulgat Sorin Strătilă.

  UTA a câștigat cu 2-1 după un meci în care jucătorii lui Nagy s-au întrecut în ratări, cele mai mari aparținându-le lui Ousmane, în prima parte, și lui Rus respectiv Piț în cea de a doua. Juniorii clubului arădean au fost un excelent partener de întrecere, tinerii arădeni ratând și ei câteva ocazii mari, cea mai mare fiind a lui Moza, fază la care Revesz a avut o intervenție excelentă.

  Golurile au fost marcate de Strătilă și Gheorghiță pentru prima echipă, Jorza fiind cel care a stabilit scorul final la 2-1 pentru seniori.

  Ghinionistul meciului a fost Sorin Leucuța, atacantul celor de la UTA suferind o entorsă la gleznă în prima parte. În locul său a intrat Nenad Maxim, tânărul de 21 de ani venit în această iarnă de la Victoria Felnac. Maxim a evoluat până atunci la cei de la echipa a doua.

  Marți se pleacă la Moneasa

  Deși la un moment dat se punea problema schimbării locației cantonamentului de pregătire, oficialii clubului UTA au ales tot Moneasa în ciuda faptului că stațiunea arădeană va fi invadată de multe alte echipe în această perioadă, atât echipe de seniori cât și de juniori. Jucătorii arădeni vor pleca la Moneasa marți după antrenamentul de dimineața și se vor pregăti până la finele lunii în munții Codru Moma.

  UTA e evoluat în următoarea formulă: Revesz – Erich Wild, Botiș, Blănaru, Suslak – Strătilă, Copil, Varga, Michel Vlad – Ousmane, Leucuța (Nenad Maxim). După pauză au intrat: Stanciu – Voicu, Cotoc, Filaret, Burlă – Gheorghiță, Chindriș, Dobrean, Piț – Rus, Bulza.

  În poarta celor de la echipa a doua au stat Mitrea, în prima parte, respectiv Bodea.

  PROGRAMUL MECIURILOR AMICALE ALE ECHIPEI UTA

  17 ianuarie UTA – UTA II, Şega, ora 11,00

  24 ianuarie UTA – Szeged, Gyula, 12,00 (ora României)

  30 ianuarie UTA – Ripensia, Motorul / Şega, 15,00

  4 februarie UTA – Poli Timişoara, Motorul, ora urmează să fie anunţată

  7 februarie FC Bihor – UTA, Oradea, ora urmează să fie anunţată

  11 februarie Crişul Chişineu Criş – UTA, Ch. Criş, ora urmează să fie anunţată

  14 februarie UTA – FC Bihor, Arad, ora 12,00

  18 februarie Ripensia – UTA, Timişoara, ora urmează să fie anunţată

  21 februarie Gyulai Thermal – UTA, Gyula, ora 12,00

  25 februarie UTA – Olimpia Satu Mare, Arad, ora urmează să fie anunţată

  28 februarie Crişul Sîntandrei – UTA, Oradea, ora urmează să fie anunţată

  7 martie UTA – Progresul Pecica, Arad, ora urmează să fie anunţată

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.