Pistru aruncă în aer PNL Arad! Parlamentarul vorbește despre trecerea la PSD

  de Andrei Fuliaș | 19 iunie 2017, 7:07 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  9

  După ce s-a luptat cu Gheorghe Falcă pentru a prelua conducerea organizației județene a PNL Arad și după ce a demonstrat, cu ajutorul Curții de Arbitraj a PNL, că alegerile organizate în filiala arădeană au fost mai degrabă o mascaradă, deputatul Eusebiu Pistru ar putea detona o nouă bombă în politica arădeană. Se zvonește că acesta ar urma să treacă în tabăra PSD, ceea ce ar fi o lovitură grea primită de Gheorghe Falcă și în același timp pentru PNL Arad la doar câteva zile de la Congresul național în care liderul arădean a câștigat funcția de vicepreședinte în BPN al PNL.

  Contactat de Special Arad, Eusebiu Pistru a declarat că deocamdată este deputat PNL, dar că a avut anumite discuții cu cei din PSD privitoare la o eventuală trecere a sa în rândul social-democraților. Momentan acesta nu a dorit să comenteze mai multe despre acest subiect, dar am putea spune că, dacă deja există asemenea discuții între parlamentarul liberal și social-democrați, trecerea ar avea toate șansele să se și producă, mai ales ținând cont de relațiile tot mai reci între Pistru și Falcă, dar și de nevoia de voturi pe care tabăra lui Liviu Dragnea o are în cazul moțiunii de cenzură ce va fi votată miercuri, în Parlament.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad