Noiembrie ne aduce AR-MEDICA, unul dintre cele mai importante evenimente medicale din vestul României!

  de Special Arad | 25 octombrie 2016, 10:12 AM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, la Expo Arad, în perioada 3-5 noiembrie, ediția cu numărul 23 a celui mai mare eveniment medical din partea de vest a României,  AR-MEDICA. Vor fi prezente peste o sută de firme din țară și străinătate: Ungaria, Italia, Pakistan, care vor expune pe o suprafata interioara de 2.250 mp.

  „De-a lungul timpului, AR-MEDICA a devenit unul dintre evenimentele de mare succes pentru industria medicală din țară și din străinătate. Participarea înregistrată anul trecut, precum și completarea domeniilor abordate cu salonul de medicină veterinară au propulsat AR-MEDICA pe primul loc în țară, fiind considerată cea mai mare manifestare care abordează mai multe sectoare ale medicinei”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

  AR-MEDICA aduce în prim-plan aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, estetică medicală și fitness, aparatura si instrumentar pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, IT medical, publicații de specialitate, servicii conexe. În Salonul Beauty al târgului va fi expusă o paletă variată de produse cosmetice și echipamente, estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare.

  Prestigiul AR-MEDICA este consolidat de conferințe științifice pentru toate specializările medicale, medici stomatologi, medici specialiști, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Aceste conferințe, organizate în colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad, vor fi creditate EMC și EPC.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad