Era să uităm numele lui, dar… Bociort se întoarce! A pierdut procesul cu Mîneran și, în plus, a fost obligat să publice sentința pe Special Arad

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2017, 10:48 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Știri Arad. A fost o vreme în care un anume Vasile Bociort a fost uns director al Clubului Sportiv Municipal Arad (CSM Arad). A fost atât de cunoscut atunci când a fost numit încât, atunci când îi sunam colegii de partid să îi întrebăm „cine e Vasile Bociort?”, colegii lui răspundeau cam toți la fel: „Băi, chiar nu știu. Nu am auzit de el”.

  Povestea lui o știți de pe Special Arad, probabil vă mai aduceți aminte cum „lătra” la subalterni, cum dădea persoane afară și angaja după bunul plac alte persoane de pe la firmele pe care le-a condus. Probabil vă mai aduceți aminte cum spunea cu o nonșalanță incredibilă că va rezilia contractul lui Marius Copil, actualmente singurul român în TOP 100 ATP, pentru că e un contract păgubos pentru club. Probabil vă mai aduceți aminte și cum și-a acordat la două săptămâni după instalare o primă de aproximativ 1.000 de euro pentru rezultatele foarte bune obținute de sportivii de la CSM, rezultate obținute înainte ca el să fie numit director.

  Cel mai cunoscut episod din scurta carieră de director a lui Vasile Bociort a fost cel legat de Sorin Mîneran, triplu campion național la maraton, adică triplu campion al României la cursa aceea de peste 42 de kilometri… Într-o conferință de presă organizată la nervi de Bociort, acesta s-a „sinucis” efectiv atunci când a afirmat că „Mîneran este un bețivan”. Dat afară în data de 15 martie 2016 din funcția de director al CSM Arad printr-un ordin al Ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, Vasile Bociort a fost dat în judecată de atletul Sorin Mîneran, iar acum a fost pronunțată sentința definitivă:

  „Multiplul campion național de maraton, Mîneran Sorin, a câștigat în final și litigiul demarat împotriva fostului director al Clubului Sportiv Municipal Arad, numitul Bociort Vasile.

  Într-un episod binecunoscut, acesta din urmă, în cadrul unei conferințe de presă, l-a jignit într-o manieră grosieră pe campionul național, fostul director dând dovadă de o conduită incompatibilă cu cele mai elementare standarde de bună credință.

  Reprezentat în cadrul litigiului de către avocații arădeni Bogdan Ionescu și Petru Rareș Vodă, JUDECĂTORIA ARAD a admis acțiunea reclamantului Mîneran Sorin, constatând în esență fapta ilicită a pârâtului Bociort Vasile și obligându-l pe acesta la plata unor daune morale în cuantum de 1 leu (exact leul simbolic solicitat) precum și la publicarea online a hotărârii de condamnare pe site-ul publicației SPECIAL ARAD.

  Sentința JUDECĂTORIEI ARAD a fost atât de convingătoare încât pârâtul Bociort Vasile nici măcar nu a mai atacat-o, aceasta rămânând astfel definitivă prin neapelare”, ne scrie avocatul Bogdan Ionescu.

  Dacă nu primeam această sentință dată de Judecătoria Arad, noi cu siguranță am fi uitat de acest personaj numit Vasile și Bociort.

  Mai jos puteți vedea sentința dată de Judecătoria Arad:M vs B p. 1 001

  M vs B p. 2 001M vs B p. 5 001M vs B p. 6 001M vs B p. 7 001 M vs. B p. 3 001 M vs. B p. 4 001

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad