Căldură mare, mon cher! La Arad, canicula scoate ce-i mai creativ din oameni… (VIDEO)

  de Raluca Medeleanu | 25 iunie 2016, 4:11 PM | LOL | Recomandările editorilor | Strada

  2

  E lucru bine știut că atunci când mor de cald, oamenii fac tot posibilul să găsească cele mai eficiente metode de a se răcori. La Arad, zona Cocorilor, un grup de bărbați a găsit poate cea mai grozavă soluție pentru a împăca mai multe nevoi odată…

  Vă prezentăm „piscina ambulantă”, ultimul răcnet de invenție marca „Meanwhile in Arad”, care poate transporta veselii petrecăreți oriunde e nevoie, fără ca aceștia să fie nevoiți să părăsească perimetrul binecuvântat de răcoare.

  Iar pentru că ei nu-s niște „cocorari” egoiști, bărbații au răcorit și oamenii mult prea încinși de pe stradă, să nu cumva să li se facă rău de la caniculă, căci e „căldură mare, mon cher!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.