Titlul principal (11.10.2017): Avocatul Adelin Vlai s-a „prăbușit”… L-au prins polițiștii de la Rutieră beat la volan

Știri Arad. În urmă cu aproximativ două ore, pe raza localității Sântana, mai precis la ieșire din oraș spre Caporal Alexa, un echipaj de la Poliția Rutieră Sântana l-a oprit pe avocatul Adelin George Vlai, aflat la volanul mașinii sale. În momentul discuției cu Vlai, polițiștilor li s-a părut ciudat comportamentul acestuia, astfel că l-au pus să sufle într-un alcool test. Rezultatul: 0,75 mg/litru în aerul respirat!

Ulterior, conform procedurii, polițiștii l-au dus pe avocat la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate probe biologice la interval de timp de o oră una de alta.

De parcă nu ar fi avut probleme serioase cu legea (puteți citi mai multe pe Special Arad, în alte pagini), fiind implicat într-un dosar de corupție, Adelin Vlai și-a mai „turnat” acum o „tonă de plumb”…


 

Citește și:  Ieri, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul procurorilor DNA. Avocatul Adelin Vlai, plasat în arestul IPJ Arad


UPDATE – Avocatul Adelin Vlai a fost încarcerat în arestul IPJ Timiș. Magistrații nu i-au acceptat „nebuniile”

În urma depistării, de către Poliția Rutieră Sântana, conducând băut, avocatul Adelin Vlai a fost trimis după gratii. Magistrații Curții de Apel Timișoara au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele avocatului arădean. În acest moment, Adelin Vlai este încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Andrei Fuliaș, 26 octombrie 2017, 8:38 AM