Zsolt s-a stins la doar 28 de ani! „Jiujitzu” era unul dintre cei mai buni dansatori din Arad

  de Mihai Todoca | 23 mai 2018, 8:10 PM | Povești despre oameni

  0

  Zsolt Szakacs, un tânăr arădean de numai 28 de ani, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare: tumoare pe creier. Medicii de la Timișoara nu au mai putut face nimic. Dar nu se pot spune doar atâtea despre o viață atât de tânără, pare nedrept ca cineva să treacă prin această viață și să nu își pună amprenta pe viața altcuiva.

  Tânărul Zsolt, sau Jujitzu cum i se spunea în trupa de dans Super Stil din Arad datorită mișcărilor de dans pe care le făcea, era „un suflet de milioane! Era tot timpul cu zâmbetul pe buze, o dată nu l-ai văzut supărat!”, ne-a spus o prietenă de-al lui. „Nici acum nu îmi vine să cred, și știu că de multe ori când moare cineva se vorbește doar de bine despre acea persoană, dar Jujitzu chiar așa era… un suflet de aur, încă sunt în stare de șoc!”.
   
  Acum doi ani, Zsolt își schimba fotografia de profil. Purta o bluză pe care scria „Strength”, ceea ce în limba română înseamnă „putere”. Poate că Zsolt nu a mai avut putere să lupte cu o boală, din care – să recunoaștem – puțini reușesc să își revină. De această putere au nevoie acum familia și cei care l-au cunoscut, prieteni, colegi, care mâine îl vor conduce pe ultimul drum…
   
  Nu, Zsolt! Să știi că nu pleci din lumea asta fără să îți fi pus amprenta asupra vieții cuiva. Chiar și unui necunoscut ca mine. Ne doare pe toți când o viață se stinge atât de repede, erai mai tânăr decât mine cu doi ani, dar poate aveai sufletul mai bătrân decât al meu cu 20.
   
  Să dormi liniștit, Jiujitzu, să știi că cei care te-au cunoscut plâng după tine și sunt cu gândul la tine.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.