Zona Gării din Aradul Nou va rămâne fără apă caldă și căldură

  de Special Arad | 28 octombrie 2020, 2:15 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Având în vedere lucrările care se desfășoară în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad-Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>>CET HIDROCARBURI anunţă utilizatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, întreruperea furnizării energiei termice pentru încalzire și apă caldă de consum în data de 29.10.2020 între orele 8,00–22,00.
  Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctului termic PT 1 zona Gară.
  Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.