Zona de agrement Ghioroc, controlată de polițiști

  de Special Arad | 10 July 2021, 4:36 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii orașului Lipova și ai Secției 7 Rurală Lipova au desfăurat, în noaptea trecută, o acțiune în localitățile Păuliș, Covasânț, Ghioroc și zona de agrement.

  În intervalul orar 20,00-02,00, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.590 de lei, dintre care 11 pentru nerespectarea legislației rutiere și 3 pentru nerespectarea ordinii publice.

  Au testați cu aparatul alcooltest 36 de conducători auto, unui bărbat fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, pentru conducere sub influența alcoolului.
  Au mai fost retrase 3 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice/inspecție tehnică periodică expirată.

  Pentru a ajunge acasă în siguranță, la cei dragi, atragem atenția tuturor participanților la trafic că respectarea regulilor de circulație este obligatorie, polițiștii arădeni fiind la datorie în primul rând pentru a preveni producerea accidentelor rutiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.