duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poftiți la râs, plâns, chiuit! Zoltan Lovas revine cu al său One (Wo)Man Show

  de Special Arad | 6 septembrie 2023, 6:30 PM | Cultură

  0

  One (Wo)Man Show, spectacolul de suflet al actorului Zoltan Lovas, unul dintre cei mai populari actori ai Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, se joacă din nou, sâmbătă, 9 septembrie.

  Despre spectacol, Zoltan Lovas ne spune următoarele: „L-am făcut în timpul pandemiei. Îmi aduc aminte că în clipa în care m-am testat pentru Covid și am ieșit pozitiv am primit un telefon. Eu speriat și plângând, răspund la telefon. Am primit vestea că am câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-o monodramă, la Festivalul de monodrame de la Bacău. Râdeam, plângeam, suspinam și chiuiam! Asa e și spectacolul!”.

  Conceptul și interpretarea „One (Wo)Man Show”-ului aparține lui Zoltan Lovas, pe când scenografia poartă semnătura Irinei Chirilă.

  Premierea spectacolului a avut loc în martie 2021 și a devenit un succes instant. De atunci, a rămas în programul teatrului arădean și următorii ani, iar acum el va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00.

  Biletele se pot achiziționa fie de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, fie online de pe eventim.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.