sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Zoltan Lovas pregătește un nou „One (Wo)Man Show”

  de Tomck@t | 25 februarie 2021, 1:54 PM | Cultură

  0

  Actorul Zoltan Lovas se provoacă pe sine la un exercițiu de sinceritate pe care, mai apoi, îl dăruiește publicului într-un demers teatral gândit să iasă la lume la începutul lunii martie. Este vorba despre spectacolul „One (Wo)Man Show”, un proiect care poartă semnătura lui Zoltan Lovas.

  Spectacolul cu și de Zoltan Lovas ajunge pentru prima oară în fața publicului pe data de 7 martie, de la ora 19:00, pe scena mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  „Este vorba despre un spectacol care marchează cifre rotunde din viața mea: 50 de ani în buletin, 25 de ani de teatru și 100 de roluri. Un soi de retrospectivă dacă vreți, dar mai ales o privire optimistă către viitor, către ceea ce îmi doresc să mi se întâmple pe scenă, de acum înainte.

  Am structurat acest spectacol în patru mari capitole: istorii din studenția mea, morțile pe care… le-am trăit pe scenă, rolurile în care mi-am arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile pe care le-am jucat. Vă promit o întâlnire în care veți râde, dar veți și lăcrima. Așa… ca-n viață”, spune actorul Zoltan Lovas.

  Scenografia spectacolului poartă semnătura Irinei Chirilă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.