Ziua și mașina jefuită! A pățit-o și Carlos, tocmai la Podgoria

  de Special Arad | 28 ianuarie 2019, 4:40 PM | Știri Arad | Strada

  4

  Este cunoscut deja faptul că Aradul este cuprins de un val de infracțiuni, postările pe facebook cu mașini sparte și alte hoții apărând zilnic.

  De data aceasta nu mai este vorba despre un colț de parcare cufundat în întuneric sau o străduță lăturalnică dintr-un cartier mărginaș. Acum este vorba de o mașină spartă, parcată pe strada Tudor Vladimirescu colț cu strada Corneliu Coposu. În buricul târgului cum s-ar zice.

  Așa cum aproximează Carlos, arădeanul păgubit, hoții au acționat în jurul orelor 13:30 și i-au furat portofelul în care avea actele și, „norocul” lui, o sumă mică de bani.

  La asta s-a ajuns, ca tâlhăriile să se petreacă în centrul Aradului, ziua în amiaza mare, îndrăzneala hoților crescând se pare de la zi la zi.

  Oricine are informații care pot duce la prinderea hoților sunt rugați să apeleze la poliție. Deasemenea este probabil ca hoții să se fi descotorosit de acte, cine le găsește este rugat să le predea la poliție sau să contacteze proprietarul de drept.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.