Ziua Porților Deschise la Tribunalul Arad

  de Special Arad | 24 October 2022, 11:58 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  În data de 28 octombrie 2022, vineri, Tribunalul Arad împreună cu Judecătoria Arad, organizează evenimentul intitulat „Ziua Porţilor Deschise”, cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei Civile, care se celebrează în fiecare an în data de 25 octombrie, la iniţiativa Consiliului Europei şi a Comisiei Europene.

  La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate, în intervalul orar 09:00 – 12:00, în cadrul căruia, pe baza unui act de identitate, participanţii vor avea ocazia să viziteze Tribunalul Arad şi Judecătoria Arad, la sediul din Municipiul Arad, strada B-dul General Vasile Milea, nr. 2 şi să afle mai multe detalii cu privire la activitatea celor două instanţe.

  Celebrarea Zilei Europene a Justiţiei Civile este un bun prilej pentru instanţele de judecată de a-şi face cunoscută activitatea şi de a reaminti că justiţia este un serviciu public, iar figura centrală a actului de justiţie este tocmai cetăţeanul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.