vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Porților Deschise la Tribunalul Arad

  de Special Arad | 24 octombrie 2022, 11:58 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  În data de 28 octombrie 2022, vineri, Tribunalul Arad împreună cu Judecătoria Arad, organizează evenimentul intitulat „Ziua Porţilor Deschise”, cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei Civile, care se celebrează în fiecare an în data de 25 octombrie, la iniţiativa Consiliului Europei şi a Comisiei Europene.

  La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate, în intervalul orar 09:00 – 12:00, în cadrul căruia, pe baza unui act de identitate, participanţii vor avea ocazia să viziteze Tribunalul Arad şi Judecătoria Arad, la sediul din Municipiul Arad, strada B-dul General Vasile Milea, nr. 2 şi să afle mai multe detalii cu privire la activitatea celor două instanţe.

  Celebrarea Zilei Europene a Justiţiei Civile este un bun prilej pentru instanţele de judecată de a-şi face cunoscută activitatea şi de a reaminti că justiţia este un serviciu public, iar figura centrală a actului de justiţie este tocmai cetăţeanul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.