duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Porţilor deschise la Serviciul de Ambulanţă Arad

  de Special Arad | 17 septembrie 2015, 1:51 PM | Știri Arad

  0

  Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad va marca vineri la sediul central din Arad un nou eveniment, după aniversarea Zilei Naţionale a Ambulanţei, prin organizarea unei zile a „Porţilor Deschise”.

  Cu această ocazie arădenii vor putea vizita instituţia şi vedea dotările specifice din cadrul acesteia.La manifestare vor fi prezente şi autorităţi de la nivelul conducerii municipiului şi judeţului.

  „Ziua porților deschise” este o nouă oportunitate de deschidere a instituției noastre spre comunicare publică, spre transparență, o șansă pentru cei care nu cunosc suficient de bine natura muncii serviciului de ambulanță să se familiarizeze cu aspecte ce țin de munca și vocația noastră diurnă. Am dorit, în mod expres, să disociem acest eveniment de „Ziua Naţională a Ambulanţei” tocmai pentru acorda în mod individual celor 2 manifestări, importanța cuvenită.Ziua Porților deschise” este de fapt un culoar de comunicare, o radiografie realistă a activității unui colectiv și a muncii sale de zi cu zi, o oportunitate de a urmări cum se desfășoară activitatea de urgenţă medicală prespitalicească și de a vizualiza tehnica din dotare”- a afirmat dr. Raveca Mărioara Nicoară, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.