miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Internațională a Dansului va fi marcată și în acest an la Arad

  de Special Arad | 21 aprilie 2016, 3:06 PM | Știri Arad

  0

  Pentru al treilea an consecutiv la Arad se va marca Ziua Internațională a Dansului. Evenimentul va avea loc în data de 5 mai, cu începere de la ora 15, pe platoul Palatului Administrativ din Arad.

  Anul acesta evenimentul va fi organizat în data de 5 mai 2016, data de 29 aprilie când este celebrată Ziua Internațională a Dansului cade conform calendarului ortodox în Săptămâna Patimilor.

  Evenimentul va debuta începând cu ora 15.00 prin cursurile organizate în aer liber: Dans modern cu Ioana Royal Steps, Zumba – cu Iuliu si Nichol, Breakdance – cu BEAT și hip-hop cu Andra Crișan și Radian.

  Ziua se va încheia cu un spectacol, oferit de diferite trupe de dans (Mini program de Zumba, Xstyle, XStyle Unlimited și Minikids, Burning XStyle Kids, Next X Style, Souls Crew, Real Action Crew, Mike David, Royal Steps, Palatul Copiilor prin trupele Azucar, Baby Star și Stil).

  Persoanele interesate de cursurile din aer liber se pot înscrie prin completarea unui formular la adresa de mail: [email protected], până pe data de 4 mai 2016, ora 18.00. Primii 20 de înscriși la fiecare curs primesc un tricou personalizat pe care aceștia îl vor purta la eveniment. Formularul se găsește pe pagina web a evenimentului voluntariatarad.ro Termenul de înscriere, de trimitere a formularului la adresa de mail: [email protected] este 4 mai 2016, ora 18.00.
  Inițiatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Doma Art Style și Asociația Centrul Județean de Voluntariat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.