Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Uniunii Europene, precum şi 76 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, sărbătorite și la Arad | PROGRAM

  de Special Arad | 6 mai 2021, 5:16 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Duminică, 9 mai, va fi o triplă sărbătoare: Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Uniunii Europene, dar şi 76 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial. Evenimentul va fi marcat și la Arad, în Piața Avram Iancu, în organizarea Prefecturii Județului Arad.

  Programul manifestărilor din dimineața zilei de duminică este următorul:

  Ora 09:00
  Primirea onorului şi salutul Drapelului de Luptă de către Prefectul judeţului Arad

  Ora 09:05
  Intonarea Imnului Naţional al României și a Imnului Uniunii Europene

  Ora 09:15
  Oficierea serviciului religios

  Ora 09:30
  Alocuțiune privind semnificația zilei de 9 Mai

  Ora 09:40
  Depunerea coroanelor și jerbelor de flori la monument

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.