marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul AoA de la Aeroportul Arad a început cu „băieți buni” | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 9 iulie 2022, 10:36 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  A șasea ediție a festivalului AoA de la Aeroportul Arad a început vineri seara, publicul începând să se adune în jurul orei 19:00, primul care a urcat pe scenă fiind dj-ul Mihai V care a pus muzică pentru a pregăti lumea să intre în atmosfera veselă de festival.

  Între concerte, oamenii au putut să se relaxeze cu un pahar de băutură ori au îmbucat o mâncare de la food truck-urile și barurile de pe platoul aeroportului, cumpărăturile fiind realizate pe bază de tokenuri achiziționate de la puncte special amenajate, fie cu bani cash, fie cu cardul. Prețul unui token este 8 lei. De asemenea, au putut afla și ultimele noutăți despre toate proiectele și strategiile europene, de la standul Europe Direct Arad.

  Înghesuiala a început, așa cum era de așteptat, odată cu urcarea pe scenă a Șatra BENZ, o formație care face la ora actuală valuri, mai ales în rândul adolescenților care cântau frenetic fiecare vers alături de băieți și care, alături de Super ED și Nosfe, i-au „dedicat” o înjurătură pasională lui Keed… o înjurătură „în semn de dragoste”, după cum ne-a precizat pe Instagram Nosfe. La piesa de final, „Adidașii”, firește, cei din public și-au ridicat în aer încălțămintea și au ovaționat. După cum au declarat după concert, băieții s-au simțit extrem de sufocați în pandemie, însă au folosit perioada pentru creație, astfel că fanii se pot aștepta în curând la o melodie nouă și, cel mai probabil anul viitor, la un album nou. Mai multe amănunte, rămân deocamdată surpriză.

  Următorii după Șatra BENZ au fost greii hip-hop-ului românesc, cu o activitate de aproape 30 de ani pe scena muzicală, dobândindu-și un mare respect din partea pasionaților genului. Cei de la BUG Mafia a urcat pe scena AoA în jurul orei 22:00, când afară era deja întuneric, și au cântat cele mai îndrăgite hituri, show-ul bucurându-se și de efecte pirotehnice. Fanii au sărit în aer la melodii precum „Străzile”, „Un 2 și 3 de zero”, ori „Cât poți tu de tare”, concertul fiind cu adevărat memorabil.

  Distracția nu s-a oprit însă după Mafia, ci s-a extins târziu în noapte, alături de Pascal Junior, Tujamo și Chris Hype b2b Andrei Niculae pe scena principală, iar la scena ABC au mixat Cezar, SIT, Ion Ludwig și Paul K.

  Festivalul Arad Open Air (AoA) continuă sâmbătă, de la 19:00, cu Mike Kross, urmat de Kattia (20:30), Spike (22:00), Smiley (22:45), Paul Damixie (23:45), DJ Shiver (01:30) și din nou Mike Kross (03:00), iar duminică, în ultima zi de festival va urca pe scenă Zeze (19:00), urmat de YNY Sebi (19:30), Gojura & Planet X (20:00), Cargo (21:15), Vali Bărbulescu (22:30) și Dirty Nano (00:00).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.