duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Zilele comunei Vladimirescu – a noua ediție, cea mai reușită!

  de Special Arad | 8 iunie 2014, 1:15 PM | Știri Arad

  0

  Mii de cetățeni din Vladimirescu, Horia, Cicir și Mândruloc s-au strâns sâmbătă și duminică, pe străzile comunei și în incinta stadionului din prima localitate, în calitate de participanți sau spectatori, pentru a sărbători Zilele comunei.

  Despre desfășurarea de „forțe” n-ar fi de spus mai nimic, poate doar că această a noua ediția a fost și este (și în aceste clipe, duminică) mai bine organizată decât cele precedente, cum dealtfel este și normal.

  Totul a început sâmbătă în jurul orei 14,oo,

  cu parada portului popular la care au participat sute de dansatori din ansambluri folclorice: „Lioara” din Buteni, „Zestrea” din Șagu, „Horiana” din Horia, „Florile Mureșului Junior” din Vladimirescu, Ansamblul German, Ansamblul Bulgar, Ansamblul românesc din Vinga, „Busuiocul” din Sântana, Ansamblul din Apateu, „Crăișorii Moților” din Tisa Nouă și, surpriză!, Ansamblul „Prachenacek” din Cehia.

  Ulterior, toți cei amintiți mai sus au susținut spectacole pe scena amplasată în incinta stadionului din Vladimirescu, iar seara, cel puțin 2000 de locuitori, au aplaudat trupa de cabaret Feeria, spectacolul Andreei Bălan și pe „Deepside Deejays”.

  În cursul zilei de azi (duminică)

  scena comunei a fost acaparată de cântăreți și formații de muzică populară, printre aceștia amintindu-i pe Nicolae Furdui Iancu (ora 21,00), Ansamblul Rapsodia cu invitații Ovidiu Homorodean, Gheorghe Turda, Tinu Vereșezan și Petre Dragoș (ora 22,00).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.