sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cea mai fierbinte noapte la Sântana! După concursul de Miss, Andreea Bălan a pus pe jar localnicii

  de Special Arad | 5 iulie 2015, 12:23 PM | Monden

  0

  Zilele Orașului Sântana are loc, în aceste zile, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale Sf. Ana, unde localnicii chefuiesc în voie, bucurându-se de programul oferit de Primărie. Tarabe, parc de distracții, expoziție de fotografie și caricaturi, concursuri și demonstrații sportive, prezentări de modă, dansuri moderne și, nu în ultimul rând, concerte peste concerte – de vineri până duminică, localnicii din Sântana nu au cum să se plictisească.

  Sâmbătă s-a desfășurat și finala concursului de frumusețe Miss Sântana, fiind intercalat de o prezentare de modă cu copii, un show al majoretelor Dancing Rainbow și Aerobic Step the Best, dans modern cu trupele Angels și X-Style, demonstrații de arte marțiale, concert Ricardo Caria și Lupus Dacus, culminate, spre noapte, cu un show de lumini și lasere ce a creat iluzia unei discoteci în aer liber. Spiritele s-au încins cu adevărat la miezul nopții, când Andreea Bălan a făcut un show super-sexy…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.