Zeu’ lu’ ‘m’bag-ceva în digeială – sau prostia ridicată la rang de artă | Video

  de Special Arad | 26 iulie 2018, 5:19 PM | LOL

  0

  „Digeiala” e o meserie serioasă, ba chiar artă conform unora, chit că în această dispută ar avea câte ceva de adăugat și cei care consideră că muzica se face doar cu tobe, chitară și alte asemenea instrumente reale. În orice caz, DJ set-ul lui Salvatore Ganacci nu-i va convinge pe scepticii de care pomeneam mai sus. Din contră. Înregistrearea „show”-ului marca Ganacci de la festivalul Tomorrowland din Belgia a devenit, în schimb, virală, scrie index.hu. Asta fiindcă ceea ce „produce” acest clovn modern pe scenă e deopotrivă ilar și execrabil.

  „Half of what he’s had, please” (jumătate din ce a consumat el, vă rog!) – comentează cineva pe Facebook.

  DJ-ul de origine bosniacă, actualmente suedez, dar cu nume de scenă italian, a avut sâmbăta trecută „performanța vieții sale” pe scena mare a festivalului Tomorrowland din Belgia (și va mai urca tot acolo sâmbăta viitoare!), iar „artistul” nostru a folosit această ocaziune uriașă ca să reinventeze rolul unui DJ. De exemplu, ideea de a mixa muzica e aproape complet neglijabilă, dacă e să ne luăm după acest Ganacci, care nici măcar nu se străduiește să se prefacă că (hip hip hooray pentru cacofonie!) nu a dat pur și simplu „play” la un playlist realizat în prealabil.

  În schimb, Salvatore Ganacci face următoarele:

  •  dansul extrem de popular în cluburi și mai ales în comunitatea afro-americană numit „Twerk”, în care fundul se supune unor mișcări care aduc aminte de… dacă nu de copulație, atunci de un electroșoc FUNDamentalmente (am inventat cuvântul – ca să nu existe discuții!) dureros.

  • stă pe mâini și sare în stânga și-n dreapta

  • brusc, oprește muzica bruscată ca toată lumea să vadă cum îi zboară părul în vântul ventilatorului, ca-ntr-o reclamă la un șampon de doamne-ajută

  • câteodată, epuizat, se întinde pe masa de mixaj și trage un pui de somn rapid

  • devine antrenor de zumba

  • ia un microfon și începe să „cânte”

  • în majoritatea cazurilor, se crede un soi de Dumnezeu al petrecerilor și „trage” un dans ritualic în cinstea sa

  Site-ul Noisey (pagina muzicală a site-ului Vice.com) chiar s-a întrebat dacă acest DJ Salvatore Ganacci nu e cumva Sacha Baron Cohen andărcavăr. Merită evidențiat și titlul acestei publicații: Please Enjoy This Absolute Shitshow of a DJ Set at Tomorrowland (mai are rost să-l traducem?).

  Nicio grijă, publicului prezent la festival i-a plăcut „shitshow”-ul lui Ganacci, chiar dacă pe unele fețe s-a putut citi un „WTF” tacit.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.